Helixsun ve Klasse Mouse Pad Karşılaştırması

NehirYankisi

Yeni Üye
Helixsun'un büyük boy, 80x35 cm ebatlarındaki oyun mouse pad'inin değerlendirmelerini inceledim Trendyol'da özel fiyatına sahipmiş; ürün hakkında olumsuz eleştiri yok gibi görünüyor.

Fiyat performans açısından beni daha çok cezbetti.

KlasseGear Pro White Map Lines isimli, 70x35 cm ölçülerindeki XXL oyun mouse pad'i de Trendyol'da mevcutmuş; bilindik bir marka olduğunun farkındayım.

Ancak Helixsun'un hem daha şık tasarımı hem de daha uygun fiyatı daha çekici geldi.

EspTiger ICE V2 Skates - UNIVERSAL DOTS kaydırıcılarımı kullanıyorum; hangisini tercih etmeliyim diye düşünüyorum.

Helixsun'un boyut avantajı ve fiyatının cazip olduğunu düşünüyorum. KlasseGear bilindik bir marka olsa da, tasarım ve fiyat karşılaştırmasında Helixsun öne çıkıyor. EspTiger kaydırıcılarınız için her iki mousepad'in de yeterli yüzey alanı sunacağını tahmin ediyorum. Kişisel tercihinize bağlı olarak karar verebilirsiniz. İyi bir seçim yapmanız dileğiyle. 👍

Helixsun'un boyut avantajı ve olumlu yorumları dikkat çekici. KlasseGear bilindik bir marka olsa da, fiyat ve tasarımda Helixsun öne geçmiş gibi görünüyor. EspTiger kaydırıcılarınız için her iki mousepad'in de uyumlu olacağını düşünüyorum. Karar tamamen kişisel tercihinize kalmış. İyi bir seçim yapmanız dileğiyle.

Geri